Serile de magie, vin și gastronomie de la Rod au ajuns la final… finalul lunii martie :-)

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Mar 29

Hey. Iată că tocmai a trecut și cea de-a patra și ultima sâmbătă de magie la Rod.

După cum deja probabil știți, martie a fost luna dedicată Rod, o lună în care în fiecare sâmbătă seară ați putut gusta din bucatele preparate cu mare măiestrie de Chef Horia Simon, ați putut savura un vin excelent și bineînțeles ați făcut cunostiinta cu mine, care v-am purtat pentru câteva minute în lumea mea, lumea magiei.

A fost o experiență extraordinar de plăcută la Rod. Exceptând locația care este una foarte frumoasă, am cunoscut o mulțime de oameni faini, care s-au bucurat într-adevăr de experiență pe care au trăit-o, oameni care nu mai interacționaseră niciodată cu un magician și au avut reacții de tot felul, unii râzând, pe fața altora se citea clar uimirea, iar alții nu știau pur și simplu cum să reacționeze.

Pentru cei care nu au apucat să ajungă la “Serile de magie, vin și gastronomie” de la Rod, fiți cu ochii pe noi, pentru că avem pregătite o mulțime de surprize și pe viitor, pe care le vom anunța.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: