Scrisoare pentru Nikos, de la Mimo

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Feb 02

Dragă Nikos,

În primul rând îți urez încă o dată La Mulți Ani! și să ai parte de mult zâmbet, mulți prieteni adevărați și multă distracție desigur. Îmi doresc ca viața ta să fie o poezie, fiecare zi să fie un vers. La fel ca într-o poezie să cuprinzi toate sentimentele plăcute, senzațiile zâmbărețe și toată joaca din lume.

 

Apoi îți mulțumesc pentru invitația la petrecerea de ziua ta. M-am distrat foarte bine alături de tine și toți prietenii tăi. Pentru mine a fost mai mult decât o plăcere să îți prezint noul meu spectacol de mimă. Toate poeziile pe care le-am scris invitaților de la petrecere au fost create pe loc pentru ei și a fost o adevărată aventură să povestesc prin mimă desigur cu prietenii tăi.

Unul dintre cele mai impresionante și emoționante momente pentru mine a fost acela când ai urcat pe scenă și am jucat împreună acea mini scenetă ruptă din Star Wars, îți amintești? Eu îmi mai amintesc și cât de tare s-au distrat prietenii tăi. A fost, din punctul meu de vedere, o super petrecere și sunt convins că fiecare invitat vrea să-și sărbătorească ziua de naștere cu la fel de multă distracție.

 

Nikos, sper din suflet că ne vom întâlni și anul viitor la ziua ta, până atunci sigur voi avea un nou spectacol pentru tine. Îți spun un mic secret: noi, aici la Fantasmagia, lucrăm periodic la spectacole noi astfel încât prietenii noștri, atunci când ne invită la petreceri se pot bucura de ceva nou de fiecare dată.

Până data viitoare îți urez încă o dată un călduros La Mulți Ani și multă fericire!

 

P.S. Pentru că scrisorile nu mai sunt așa cum erau odată, voi lipi și câteva fotografii printre rânduri. 🙂

P.P.S. Să le spui te rog prietenilor tăi că m-am distrat foarte bine cu ei și aș fi mai mult decât încântat să merg și la petrecerile lor. Ai putea chiar să le spui să-mi scrie o scrisoare pe salut @fantasmagia.ro, sau dacă vor pot să mă și sune la nr 0745 255 066.

Al tău prieten,
Mimo Poetul

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: