Duminică, 21.02.2016, Mimo Poetul pe scena „La Mesteceni”

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 22

Duminică Mimo Poetul le-a oferit vizitatorilor pensiunii La Mesteceni un spectacol deosebit.

Mimo  este acel personaj care te scoate din lumea în care trăiești pentru o perioadă și te duce într-o lume unde totul este posibil. O lume unde poți ridica orice, poți împinge și poți crea orice… Aici fantezia nu are absolut nici o limită. Spectacolul este interactiv și gândit pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 125 de ani, tocmai de aceea cu toții ne-am simțit extraordinar.

SpectacolMima_LaMesteceni049

După spectacol au urmat multe momente distractive și interesante cu copiii. Aceștia au învățat să modeleze baloane, s-au pictat pe față, s-au jucat cu Mimo și Minnie Mouse și cel mai important este că au petrecut în familie. 

SpectacolMima_LaMesteceni064

Apoi cei mari au coborât în sala de mese iar picii au continuat distracția cu jocuri,  cu baloane, mimă, diferite concursuri și încet, încet pensiunea s-a transformat într-un tărâm Fantasmagic.

SpectacolMima_LaMesteceni094

Fiecare copil a intrat în rolul personajului de poveste preferat pentru că Minnie Mouse i-a pictat pe față…

SpectacolMima_LaMesteceni006

Practic am împărțit bucurie, pentru că asta ne place să facem. Suntem de neîntrecut atunci când vine vorba de distracție și divertisment. 🙂

SpectacolMima_LaMesteceni066

A fost minunat. Va fi și duminica viitoare pentru că vine primăvara și avem pentru voi pregătite surprize la temă. 🙂

Mai multe fotografii pentru a vedea atmosfera pe care am creat-o La Mesteceni găsiți pe pagina noastră de facebook.

Nu uitați că pentru orice idee colorată ne puteți scrie sau ne puteți suna!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] cu cel mai nou spectacol de magie al lui, acum două duminici Mimo Poetul ne-a introdus într-o lume de poveste unde totul a prins viață datorită inaginației noastre, în acestă duminică vă propunem să faceți cunoștință cu clovnul […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: