Din toata Inima pentru mama/bunica

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 23

Atenția copiilor pentru o mamă înseamnă mai mult decât ne putem imagina. Înseamnă un zâmbet sincer care abia stăpânește lacrimile de fericire să curgă.

Ieri, Inima Gigant a fost înarmată cu un minunat buchet de flori și a primit misiunea de a-i spune „La Mulți Ani!” mamei unor drăgălași copii și în același timp bunicuța unor drăgălași nepoți. 🙂 

Misiunea fiind secretă Fantasmagia nu s-a dat de gol. Am parcat Fantasmobilul în apropierea restaurantului Zama, și de acolo a ieșit Inima Gigant. Inima a luat buchetul de flori, a traversat pe la trecerea de pietoni (când semaforul s-a făcut VERDE) și a intrat în restaurant.

Surpriză!!!

inima_gigant_surpriza_mascote_cluj_fantasmagia

 

Mare le-a fost uimirea și zâmbetul tuturor celor care se aflau în restaurant, fie că luau masa fie că lucrau acolo. Poate că este un lucru simplu și mărunt, dar care înseamnă mult. Lucrurile simple ne fac viața mai frumoasă dar mai ales o fac mai dulce.

Mamei (și bunicii) ce a primit buchetul de flori i se citea fericirea în ochi. Se putea vedea cât este de mândră și de fericită să aibă alături oameni care o apreciază și care sunt gata oricând să-i dea „Inima” și toată iubirea.

Oferiți-le celor dragi clipe de neuitat și surprize peste nivelul așteptărilor!

Suntem Fantasmagia și Împărțim Bucurie… 

Sună-ne sau scrie-ne!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: