Fantasmagia va colora Ziua Familiei Târnăveni!

By Dan | Evenimente :) serioase

May 24

Duminică, 28 mai 2017, începând cu ora 16:00, colorăm Târnăveniul. Mai exact o să fim în zona Biserica Sfânta Treime (sensul giratoriu) – Parcul Victoria și vom colora evenimentul Global Bubble Parade @ Ziua Familiei Târnăveni.

Clovnul Copăcel, unul dintre cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei, cunoscut din Parcul Central Cluj-Napoca, de la petreceri, și de la evenimentele unde a fost prezent, va fi MC-ul întregului eveniment. Colorat și mereu pus pe șotii, clovnul Copăcel a stârnit întotdeauna zâmbete și s-a împrietenit cu toată lumea, drept urmare suntem convinți că își va face o mulțime de prieteni și la Târnăveni.

Trupa The Beat formată din șase puști de la școlile Sigismund Toduta, Emil Racovita, Scoala Elf si Transyllvania College Cluj a cucerit juriul de la ”Românii au talent”. Ea este cea care în intervalul orar 17:00 – 18:00 va încânta întreaga suflare din Târnăveni.

Spectacolul Magie și Culoare by Fantasmagia se va juca în intervalul orar 18:00 – 19:00. Acest spectacol este unul 100% interactiv, în care toți copiii vor participa în mod direct sau indirect. În acest spectacol colorat, magicianul le va da puteri magice copiilor, iar împreună vor face o mulțime de lucruri inexplicabile, apariții, dispariții și levitații de obiecte, chiar și apariții de iepurași adevărați.

Mascotele de la Fantasmagia vor fi și ele prezente în cadrul evenimentului, haideți să le întâlniți și, de ce nu, să vă faceți poze cu ele.

Ne vedem la Global Bubble Parade @ Ziua Familiei Târnăveni!

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

(1) comment

[…] după cum spune și titlul, am avut onoarea să fiu prezentatorul minunatului spectacol de la Târnăveni, de Ziua Familiei. […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: