Am urcat pe scena TEDxCluj – #GoingBeyond

By MIMO Poetul | Evenimente :) serioase

Mar 01

A fost ceva deosebit,
Să fiu imaginea vocii personajului fictiv,
Iar Iv cel Naiv
Să fie vocea imaginii mele,
A fost o plăcere.

Am avut ocazia să introduc în scenă oameni deosebiți, cu povești uluitoare. Povești care motivează, inspiră și te fac să gândești dincolo de orizont. Pentru mine „Going Beyond” înseamnă să lupt împotriva universului pentru a crea imposibilul.

Publicul prezent la TEDx Cluj 2017 – #GoingBeyond a fost foarte receptiv la combinația dintre mine și Iv, iar aplauzele pentru experiență au fost peste măsura așteptărilor noastre. Mai mult decât atât, publicul a avut ocazia să vadă pentru prima dată în istoria TED un mim pe scenă ce reprezenta vocea unui personaj fictiv.

Vorbele spun că am făcut echipă bună, asta ne place și nouă să credem, sperăm să putem repeta această experiență, măcar de dorul acestui minunat sentiment de a vedea dincolo…

O mulțumire de final aduc organizatorilor care s-au gândit la mine și nu în ultimul rând speaker-ilor pentru plusul de energie și motivație ce mi l-au transmis.

Până la noi întâlniri ce privesc dincolo, vă doresc numai zâmbet și curaj.

Follow

About the Author

Salut, sunt MIMO POETUL singurul mim care îți colorează evenimentul Te voi introduce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume în care poți ridica orice, poți deschide uși invizibile, poți crea orice.

Leave a Comment:

Leave a Comment: