UNTOLD Nespus de Fantasmagia

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Aug 04

Nu aș fi spus nimic, de fapt de ce aș spune, nu ar mai fi UNTOLD dacă aș zice, de aceea eu nu am să vă spun ci am să vă scriu părți din povestea UNTOLD – Nespus de Fantasmagia.

Pe lângă faptul că am avut ocazia să ascultăm cu toții unele dintre cele mai bune dj-set-uri ale micului nostru Globuleț Pământesc, Untold este de fapt o poveste nespusă, o altă lume, o lume de poveste! Acum întrebare: „Unde se simte mai bine lumea e poveste dacă nu la Fantasmagia?” (Întrebarea este oarecum retorică :))

Două vrăjitoare, dar nu acele vrăjitoare pe care le-ați văzut la televizor, Vrăjitoare dulci, și pline de viață, cu un zâmbet imens ce te poartă într-o lume de vis. Au ajutat ca vraja muzicii și a distracției să se aștearnă peste ținutul Untold.

Cei trei mimi ai Fantasmagiei, când au auzit că este un loc unde nu s-a spus nimic, au și sărit în trăsuri și au pornit către acest imperiu al divertismentului unde nimic nu este spus și numai muzica se aude.

Am colorat împreună festivalul și am făcut ce știm noi mai bine să facem, am împărțit bucurie!

find-us-norisor-e1424245900295

Vă așteptăm pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre! Un click pe norișorul nostru și ați ajuns acolo!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: