Targu Mures venim să te coloram de Valentines :)

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 09

Oamenii pe picioroange sunt persoane cu aspirații `nalte.

Pentru 2016 și-au propus să viziteze cât mai multe Mall-uri din diferite orașe ale țării. Să vă spun și de ce vor să facă asta.

oameni_pe_picioroange_intampinare_invitati_la_inaltime_fantasmagia (3)

Păi! :)

După ce s-au plimbat mult prin Polus Center din Cluj Napoca, au hotărât să meargă și în altă parte, au mers în Timișoara, București, Craiova etc. Le-a plăcut mult să se distreze la înălțime și uite așa au ajuns ei la concluzia că trebuie să pună pe hartă cât mai multe Mall-uri din țară. 🙂

oameni_pe_picioroange_intampinare_invitati_la_inaltime_fantasmagia (1)

De această dată Fantasmagia merge la Târgu Mureș, la Promenada Mall. Oamenii pe picioroange și Mimii vor colora ziua de 14 februarie cu îmbrățișări calde, animație cu mimă și distracție la înălțime.

Simt că se vor face foarte multe fotografii, ca-ntotdeauna de altfel. :)

mimo_fantasmagia_petreceri_evenimente_spectacole_cluj (1)

O să ne distrăm de minune, suntem siguri de asta, și abia așteptăm să mergem din nou la Târgu Mureș. Zic bine, să mergem din nou pentru că am mai fost acolo cu un buchet de flori, vă amintiți?

Rămâneți cu ochii pe noi, pentru că mai avem surprize și anunțuri pentru voi care vor fi postate pe blog și pe facebook.

Dacă vrei să ne chemi și la tine-n oraș sună-ne sau scrie-ne! :) ::

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: