Surpriza Fantasmagia pentru Aniversarea Cristian & Adriana Gog

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Sep 11

Hei, La Multi Ani!

Felicitări și cel mai sincer zâmbet din inimă l-a primit frumoasa familie Gog.

Hai să vă spun care a fost reacția lor în momentul în care la 9:15 dimineața s-au trezit cu Inima Gigant la ușă pentru a le ura Aniversare frumoasă și pentru a le transmite sincere felicitări.

Am luat buchetul de flori!

Este peste puterea cuvintelor să descrii o astfel de reacție, acel zâmbet care a apărut prin surprindere, și acea privire caldă care spune „Mulțumesc”. Nu se vedea, dar în acea clipă dacă priveai adânc în suflet, cu siguranță o lacrimă de fericire cădea…

Inima Gigant odată ajunsă acasă la familia Adriana și Cristian, i-a pus unul lângă celălalt, i-a îmbrățișat cu căldură, s-au bucurat ca niște copii mici. Desigur Inimioara avea de transmis un buchet de flori și un cadou Fantasmagia. Le-a înmânat cadoul, a salutat pe cei doi pitici din casă, Lucas și Elias, care au urmărit tot spectacolul cu zâmbet fără a scoate un sunet. Numai la plecare Lucas a spus „Pa, pa inimioară!”. 🙂

inima_gigant_surpriza_animatori_petreceri_cluj_fantasmagia_mascote_aniversari_evenimente (3)

Câteodată ne întrebăm ce rămâne în inimile noastre, în amintirea noastră, credeți că există șanse ca experiența pe care au avut-o dimineața cu o inimă gigant în casă să fie uitată? Eu nu cred că e posibil. După cum spuneam Fantasmagia împarte bucurie și oferă în primul rând experiențe.

inima_gigant_surpriza_animatori_petreceri_cluj_fantasmagia_mascote_aniversari_evenimente (2)

Până la noi povești interesante și aventuri ale personajelor Fantasmagia hai și pe facebook să zâmbim împreună în fiecare zi!

Vă dorim o zi plină de culoare și mult zâmbet!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: