Super Spectacol caritabil „Magie și Culoare”

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Jun 13

Ieri am avut deosebita plăcere să ne jucăm pe scena de la Casa de Cultură a Studenților în scop caritabil. Le mulțumim tuturor părinților și copiilor care au venit la spectacol și care în același timp au făcut o faptă bună.

Pe scurt: Asociația Cert Transilvania face foarte multe lucruri minunate, noi sărim în ajutor ori de câte ori ni se ivește ocazia și putem face ceva. De data aceasta am organizat un spectacol „Magie și Culoare by Fantasmagia” în care toți bănuții din vânzarea biletelor au mers către spitalul Dominic Stanca la secția de Neonatologie.

Acum despre spectacol, tot pe scurt 🙂 Eu, Clovnul Copăcel, introduc copii într-o lume colorată, o lume de poveste unde zâmbetele nu contenesc. Apoi acoperim scena de râsete puternice, multă culoare și Spuffff! apare Magicianul Cristian Gună, iar scena este cuprinsă de magie. 🙂 La final am avut și surpriza prietenilor noștri de la Disney care ne-au vizitat și care au vrut să contribuie la această minunată inițiativă!

Magie si Culoare la Cinema Marasti

Alaturati-va Campaniei “Daruieste o sansa la viata!” si veti avea bucuria de a transforma un simplu gest, intr-o victorie, in lupta pentru supravietuire a copiilor nascuti prematur.

Sprijinul dumneavoastra poate veni sub forma de donatii, in contul Asociatiei CERT-Transilvania: RO52BTRLRONCRT0010928002.

Le mulțumim prietenilor noștri de la Cert Transilvania că s-au gândit la noi și le promitem că ori de câte ori vom putea vom veni colorați în ajutor. Iar vouă, dragii noștri prieteni, vă putem spune că nevedem la următoarea aventură a Fantasmagiei!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: