Stiati ca am fost la Aiud la Festival?

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 07

Ieri, mă plimbam prin parc și m-a copleșit un dor nestins de vară. Cine își mai dorește să vină vara cât mai curând? Eu unul, abia aștept să vină zilele în care de dimineața și până seara voi putea să stau în cămașa mea colorată. Că tot îmi veni gândul despre vară, mi-am amintit pe unde am mai umblat noi vara asta. Voi știți? 🙂 Festivalul Internațional de Folclor de la Aiud s-a bucurat de distracția adusă de Fantasmagia.

Să trăiți domnule general suprem al paradelor de modă! :D

Să trăiți domnule general suprem al paradelor de modă! 😀

Eu personal eram tot numai un zâmbet și mă bucuram de fiecare clipă, ca întotdeauna de altfel. Ideea este că odată ce am ajuns acolo mi-am pus o întrebare, oare mă voi distra? Voi ce credeți, m-am distrat?
Intrați în galeria foto și lăsați-mi un comentariu cu părerea voastră.

I believe I can fly!

I believe I can fly!

find-us-norisor-e1424245900295Nu vă mai țin mult la lectură, dar vreau să vă spun ceva dragi prieteni, oriunde v-ați afla, în orice colț al lumii, atâta timp cât aveți zâmbetul pe buze și speranța în suflet, veți primi un zâmbet cald de la toți cei care vă înconjoară. Și spun aceste cuvinte de final pentru că la Aiud am stat trei zile, iar dacă în prima zi nu am reușit să obțin prea multe zâmbete de la trecători, în ultima zi eram cei mai buni prieteni cu vizitatorii festivalului!

Vă învit dragi prieteni să vedeți ce mai avem interesant pe Facebook, cu un click norișorul fermecat o să vă ducă acolo.

Iar la final de articol vreau să vă spun dragi prieteni că am depistat un spion. Ciulea.ro ne-a urmărit toate cele trei zile de festival dar l-am prins, ne-am împrietenit 🙂 și ne-a dat fotografii!

Să aveți o zi colorată tuturor!
Cu drag, Clovnul Copăcel!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: