Spectacol de magie la Capitoliu – gandurile magicianului Cristian Guna

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Apr 28

Hey! Dupa cum v-am obisnuit, impreuna cu Fantasmagia, prietenii mei, organizam tot felul de evenimente magice cat mai colorate si cat mai diverse.

Ultima noastra idee colorata pusa in practica, a fost evenimentul sustinut la restaurantul Capitoliu-Bistro, un spectacol de magie pentru copii in spatiul special amenajat pentru ei.

In timp ce parintii au savurat mancarea delicioasa, cei mici s-au distrat pe cinste, au facut o multime de lucruri inexplicabile, au primit puteri de la magician si s-au jucat cu iepurasii aparuti ca prin magie.

A fost o idee inedita. In timp ce copiii s-au distrat de minune, parintii au stat linistiti la masa si au discutat “treburi de oameni mari” dar si-au si supravegheat copiii de la distanta.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: