Sparkling Saturday @ Crush Wine Bar | Magicianul Cristian Guna

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Feb 27

Salutare prieteni, va scriu entuziasmat dupa exeperienta avuta de curand.

In weekendul ce tocmai a trecut, am fost prezent in Crush, loc in care mi-am folosit puterile magice pentru a-i bine dispune pe toti cei prezenti.

A fost o seara speciala, cu oameni foarte sociabili, oameni care desi nu ma cunosteau, au fost in totalitate deschisi la ceea ce urma sa le prezint. Timp de aproape doua ore m-am “plimbat” printre oameni, socializand si purtandu-i rand pe rand, pe toti cei prezenti, pentru cateva momente, intr-o lume magica, o lume pe care cei mai multi dintre ei n-au mai cunoscut-o pana acum, cele mai multe dintre reactii fiind “esti real?” sau “cum e posibil asta?”, am intalnit chiar si intrebarea “pot sa te iau acasa?”, reactii care de fiecare data imi fac sufletul sa se umple de bucurie.

A fost o seara speciala, cu oameni frumosi care s-au simtit excelent, iar eu am primit inca o data confirmarea ca magia este o limba universala si indiferent de contextul in care este prezentata, intotdeauna da un plus de calitate oricarui eveniment.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: