Jun 15

Salut, eu sunt magicianul Cristian Gună și scriu aici când am ceva interesant de povestit sau când am ceva de transmis. Astăzi o să le îmbin.

Săptămâna trecută am participat la evenimentul caritabil “Sing for joy”, parte din proiectul “Avem o casă, ajutați-ne să o facem ACASĂ!” organizat de Asociația Căsuța Bucuriei, care are ca scop strângerea de fonduri pentru “Casa de Copii Căsuța Bucuriei”. Fondurile adunate în cadrul acestui eveniment au fost direcționate efortului de a aduna bani pentru achiziția casei în care copiii locuiesc.

Evenimentul a strâns împreună artiști din toate domeniile, care au contribuit cu talentul lor pentru un spectacol care i-a delectat pe cei prezenți cu momente muzicale, de dans, teatru și bineînțeles magie. Momentul meu a fost pentru cei mici prezenți în sală, cu care am făcut o mulțime de lucruri magice, am râs, ne-am distrat, am făcut lucruri să zboare și iepurași adevărați să apară.

A fost grozav! M-am distrat și am făcut și un bine unor copii care au nevoie de un ajutor. Dacă puteți, ajutați-i și voi pe copiii de la “Casa de copii Căsuța Bucuriei” pentru că au într-adevăr nevoie.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: