Share the Love | Valentine`s Day la Turda

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 15

Am colorat ziua indrăgostiților la Turda. 

Magicianul Cristian Gună și Inima Gigant de la Fantasmagia , într-o călătorie la Turda s-au oprit la foișorul din parc pentru că se auzea muzică și gălăgie de acolo. Când au intrat, au văzut o sală frumoasă de bal plină de baloane în formă de inimă ce pluteau deasupra oamenilor. Baloanele pluteau din trei motive, o dată pentru că iubirea era la înălțime, apoi pentru că sunt baloane de la Fantasmagia și ultimul detaliu este pentru că erau cu heliu.

Invitații au fost întâmpinați cu brațele deschise de către Inima Gigant. Magia apoi a cuprins întreg evenimentul, pentru că magicianul Cristian Gună a creat experiențe deosebite pentru copiii de toate vârstele din sală.

Povești, jocuri tematice, căsătorii pentru o zi și multe surprize i-au așteptat pe invitați, în special pe cei care erau acolo alături de persoana iubită. Cuplurile care au participat la concursuri au primit premii din partea susținătorilor evenimentului.

Noi, am fost mai mult decât încântați să colorăm acest eveniment minunat și plin de iubire!

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: