Mimo Poetul

Pantomima sau arta tacerii

Arta de a mima provine din Grecia antică dar personajul așa cum îl știm astăzi a fost conceput la începutul secolului XIX în Paris de către Jean-Gaspard Deburau iar actele de pantomimă au fost numite:„Mișcări silențioase cu fața albă”. În timp pantomima a devenit o latură a teatrului care exprimă stări și acțiuni doar prin mimică și mișcări ale corpului.

Mimii Jean Soubeyran și Brigitte Soubeyran - 1950

Mimii Jean Soubeyran și Brigitte Soubeyran – 1950

În prezent mima este una dintre cele mai complexe arte iar cei care o practică au nevoie de mult exercițiu și răbdare. La Fantasmagia mima se regăsește sub patru forme pe care le descriem mai jos!

Intampinarea invitatilor

Mimo_poetul_fantasmagia_inampinarea_invitatilor_spectacol_copii_cluj_2

Adevăratele sentimente nu au nevoie de cuvinte pentru a fi exprimate și cine știe să exprime o stare mai bine decât un mim? Dacă oamenii pe picioroange sunt prea sus atunci puteți alege un personaj inedit și elegant care fără a scoate un sunet va aduce un zâmbet pe chipul fiecărui invitat și pentru că vor intra în sală cu zâmbetul senin pe buze, petrecerea va începe cu un desăvârșit succes.

Spectacol pe scena

Spectacol de Mimă 1024px

Pentru că ne dorim să rămânem mereu în inimile dumneavoastră, vă asigurăm că veți fi surprinși de expresivitatea, și eleganța lui Mimo. Este acel personaj care te scoate din lumea în care trăiești pentru o perioadă și te duce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume unde poți ridica orice, poți împinge și poți crea orice… Aici fantezia nu are absolut nici o limită.

Un perfomer adevarat știe că starea pe care o transmiți prin actul de scenă este cea mai importantă. Tocmai de aceea spectacolul de mimă este unul special și elegant care va transmite energie pozitivă și o rază de zâmbet către inima fiecăruia dintre spectatori.

Table Hopping

Nu putem să Credem!

Nu putem să Credem!

Marele avantaj al acestui performance este că Mimo prezintă momente diferite la fiecare masă astfel oferă bucurie fiecărui invitat și totodată distrează pe toată lumea care îl privește. Prin mimă pot fi exprimate sentimente și stări ce nu pot fi redate prin nici o altă artă.

Livrari colorate

Am conceput un „serviciu” prin care transmitem buchete de flori și cadouri oriunde în România cu ajutorul personajelor. Din experiență spunem că efectul surprizei este înzecit. Unul dintre personajele care face ca aceste livrări de bucurie să fie deosebite este mimul. Am numit acest proces:„Livrare colorată” pentru că noi asta facem împărțim bucurie și culoare.

1 pregatim buchetele - site

 

Dacă vreți să-l cunoașteți pe Mimo contactați-ne!