Magician

Fiecare are nevoie de puţină magie în viaţa lui!

Indiferent că vorbim de spectacole pentru evenimente corporate, petreceri private, nunți, botezuri, bal de boboci, sau chiar un eveniment intim între prieteni, este frumos să fim şi noi copii, să credem în Moş Crăciun, să credem că există Superman!

Evenimente Corporate

Evenimente Private

Petreceri pentru Copii

Indiferent că aveți o lansare de produs, un eveniment intern (petrecere pentru angajații, clienții sau colaboratorii dumneavoastră), un stand într-o expoziție, magicienii de la Fantasmagia vor transforma evenimentul într-unul cu adevărat magic! Orice eveniment privat din viața noastră trebuie marcat ca atare! Nunta, botezul sau chiar o zi de naștere nu trebuie să rămână în amintirea dumneavoastră și a invitațiilor ca fiind unul banal. Cu ajutorul oamenilor magici de la Fantasmagia, acesta va fi unul memorabil! Cei mici sunt cei care ne învață că moș Crăciun există, ei sunt cei care ne învață să ne bucurăm de viață, pentru că viața este magică. Ce poate fi mai frumos decât bucuria copiilor atunci cand ei insisi sunt magicieni si pot face orice?

Magicienii Fantasmagia vă pot transforma evenimentul într-unul cu adevărat magic. Aceștia sunt specializați pentru orice tip de spectatori, de la cei mai mici dintre noi până la cei mai experimentați. Pot să susțină ateliere de magie, spectacole la scenă sau close-up magic.

Magia este o stare care pentru câteva momente te induce într-o altfel de lume – Cristian Gună

George Gache - FunBoy

Ce poate fii mai interesant decat MAGIA? – FUNtasMagia! Un show interactiv de MagiComedie cu George Gache, FunBoy

Magia este experiența pe care o aveam când eram copii și ne găseam cadourile sub bradul de Crăciun - Cristian Gog

Magia este experiența pe care o aveam când eram copii și ne găseam cadourile sub bradul de Crăciun – Cristian Gog