Cu cine ne distrăm?

Animatorii de la Fantasmagia pe lângă faptul că sunt amuzanți și distractivi pentru copii, au o pregătire profesională în lucrul cu copiii de toate vârstele. Mereu puși pe șotii și glume, fiecare dintre lucrurile pe care le fac au scop educativ și creativ. În urma întâlnirii cu animatorii, copiii vor rămâne cu o experiență de neuitat. Și cu o amintire plăcută în memorie.

Clownul Copăcel

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Primul face-painting al lui Copăcel - Prințesă

Primul face-painting al lui Copăcel – Prințesă

Clovnița Inimioară

De ce Inimioară? Pentru că clovnița are inimioare pe obrăjori. Plină de viață și plină de spirit pozitiv, oferă copiilor un zâmbet cald, și cu vocea plăpândă le va spune copiilor povești și lucruri pe care aceștia le vor ține minte toată viața. Iubește copiii și bomboanele. Iubește să se distreze și să se joace. Este personajul care va colora orice petrecere și va împărți bucurie și zâmbet!

atat de mult va iubim

Prințesa Miru

Cu un zâmbet strălucitor și plin de farmec copiii intră într-o lume magică în care totul este posibil. Cu bagheta magică totul devine mai colorat și mai frumos, iar lucrurile pur și simplu sunt uimitoare. Copiii sunt întotdeauna fascinați de apariția ei ca prin magie și sunt gata să meargă împreună în lumea poveștilor. Prințesa Teti iubește copiii și poveștile.

Minnie Mouse

Mereu în căutarea prietenului ei Mickey Mouse, împreună cu copiii se pune pe joacă. Fiecare clipă devine un joc și fiecare joc devine o lecție din care copiii învață lucruri importante. Dar cel mai important lucru este faptul că totul este un joc pentru ei.  Minnie Mouse iubește copiii și culorile.

copacel_clown_animatori_pentru_petreceri_cluj_fantasmagia_mascote

 

Mimo Poetul

Mimo este personajul care fără de cuvinte te va purta printr-un sentiment uluitor în care liniștea prinde viață. Alături de fiecare sentiment se va mai adăuga câte un vers, alături de fiecare vers se va adăuga câte un moment de magie. Mimo iubește pantomima și poezia.

Și așa a fost totul.

Și așa a fost totul.