Servicii magice

Întâmpină-ți invitații într-un mod indedit!

Indiferent că vorbim de oameni pe piciorange (costumați în concordanță cu evenimentul tău), mascote sau , de ce nu un mim, te asigurăm că noi vă vom face evenimentul tău unul unic și memorabil atât pentru invitați, din prima clipă!

 

  • Spectacol de Mimă

Surprinde-ți invitații cu un spectacol nemaivăzut în România! Mimo este acel personaj care te scoate din lumea în care trăiești și pentru o perioadă te duce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume unde poți ridica orice, poți împinge și poți crea orice… Aici fantezia nu are absolut nici o limită!

  •  Spectacol de Magie

Spectacole ce pun accentul pe interacțiune permanentă cu publicul de orice vârstă și în care misterul este cheia. Au multe situații  neobișnuite, amuzante și imprevizibile pentru public, ce stârnesc reacții extrem de placute și experiențe memorabile.

Este genul de spectacol care îți rămâne în minte mult timp după ce l-ai vazut!

 

Prestații de close-up

  • Mimo hopping table

Marele avantaj al acestor prestatii este că Mimo prezintă momente diferite la fiecare masă, astfel oferă bucurie fiecărui invitat și totodată distrează pe toată lumea care îl privește. Prin mimă, pot fi exprimate stări și sentimente ce nu pot fi redate prin nici o altă artă.

  • Close-up magic

E vorba despre numere scurte și distractive de magie cu diferite obiecte personale făcute printre invitații de la un eveniment, sau clienții unui local (indiferent că acestia stau jos sau sunt in picioare). E cea mai impresionantă și memorabilă formă a magiei deoarece totul se întamplă în fața ta, în mainile tale și tu ești implicat în mod direct în actul magic. E ca și cum ai avea propriul tău magician.

 

Kids corner

Colțul vesel al copiiilor este cel mai colorat punct al petrecerii, unde distracția și zâmbetul de copil sunt pe primul plan. Aici este o lume doar a copilăriei, unde personajele de poveste prind viață, unde imaginația nu are limite, unde totul este posibil și fiecare copil va trăi experiența copilăriei sale.

Clovni, prinți și prințese, personaje de poveste, mascote (Minnie, Mickey, Minion, etc.), magician, mim, pictură pe față, baloane modelate, ateliere de creație, teatru de păpuși și multe alte activități distractive și educative pentru copii.

Măsuțe și scăunele pentru copii la evenimente

De foarte multe ori, în locurile unde se organizează evenimente, mesele și scaunele nu sunt foarte confortabile pentru copii, tocmai de aceea, noi, Fantasmagia, ne-am gândit să venim cu măsuțe și scăunele colorate și foarte confortabile. La cerere putem să punem la dispoziție mese și scaune pentru a putea amenaja un colț al copiilor perfect, unde aceștia pot mânca, apoi se pot juca cu animatorii sau pot face parte dintr-un atelier de creație. iată cum arată măsuțele și scăunelele noastre pentru copii.

Animatori_petreceri_cluj_fantasmagia_copacel_cerculet_fun_botez 3

La următorul eveniment pe care îl aveți să știți de unde puteți să luați măsuțe și scăunele pentru a amenaja colțul copiilor!

Nu ezita să ne contactezi Suntem Fantasmagia și dăm suflet evenimentului tău!