Seri de magie, vin și gastronomie @ Restaurant ROD

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Mar 23

Bună ziua, oameni dragi. Tocmai a trecut și cea de a 3-a și penultima seară magică la Rod.

Dacă nu știați, luna martie este luna Rod, pentru că în fiecare sâmbătă ne vedem aici pentru o seară plină de magie, bucate alese și vinuri bune.

Sâmbăta aceasta, deși vremea nu a ținut cu noi, lumea a venit curioasă și deschisă să vadă ceea ce se întâmplă în cadrul acestui eveniment. Au fost prezente fețe noi, dar și fețe de săptămânile trecute, oameni care au revenit datorită experienței avute în scopul repetării acesteia.

Vorbind despre atmosfera propriu zisă, deși vremea de afară nu îți dădea motive să zâmbești, oamenii au fost foarte deschiși, ne-am distrat minunat, am zâmbit, pe alocuri chiar am râs în hohote. După o porție de uimire și râs, a urmat o porție mare și gustoasă de mâncare, pregătită cu mare atenție de Chef Horia Simon, apoi un vin excelent și seara a fost întradevăr una perfectă.

Dacă nu mă credeți, referitor la atmosfera de la Rod, vă invit să simțiți pe pielea voastră sâmbătă, 25 martie 2017, fiind și ultima ocazie pe care o aveți să trăiți această experiență unică… cel puțin din luna martie și cel puțin de la ROD 😛

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: