Se apropie cu pași repezi LollyBoom 2017 ediția Cluj-Napoca

By Dan | Evenimente :) serioase

May 24

Spiridușii LollyBoom pregătesc cu drag și spor pentru voi patru zile de detașare de la agitația orașului, relaxare și voie bună în întâmpinarea verii și a zilelor cu soare. Dacă vorbim despre familie, joacă, creativitate, activități educative, timp de calitate petrecut alături de cei dragi, emoții inedite atunci cu siguranță trebuie să ne treci ”pragul” în perioada 1-4 iunie în Parcul Central.


Te așteptăm la cel mai mare festival al familiei din România să redescoperi copilul din tine pentru că noi suntem conștienți de faptul că cei mici știu cum să fie fericiți și cu zâmbetele largi din lucrurile mărunte care îi încojoară. De aceea tematica festivalului se adresează copiilor de toate vârstele, de la 2 la 102 ani.


Credem că este timpul să schimbați rolurile puțin. În timp ce ai șansa să te simți din nou copil, cei mici vor avea ocazia să experimenteze puțin din activitățile părinților prin cele peste 2000 de ateliere de creație care includ bucătărie, croitorie, olărit, reciclare creativă, să cânte la diverse instrumente și multe altele.


Distracția pe parcursul celor patru zile este garantată și de către spectacole de magie, dans, teatru, concerte, escaladă, tir cu arcul, parade, tiroliene, diverse workshopuri și o grămadă de alte activități.

După atâtea activități prietenii noștri vă așteaptă să gustați din preparatele mega delicioase și apetisante, iar licorile vă vor pregăti pentru un nou val de distracție.

Te așteptăm în tărâmul nostru de poveste unde hohotele de râs, distracția și buna dispoziție nu au limite. În cel mai prelungit weekend din acest an, LollyBoom vine cu zile antrenante, de divertisment și amintiri de neuitat doar pentru tine și cei dragi ție. Deci de abia așteptăm să ne cunoaștem și să ne jucăm împreună.

Ne vedem la LollyBoom 2017 ediția Cluj-Napoca

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

Leave a Comment: