Sarbatoarea iubirii La Mesteceni cu Fantasmagia

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 07

Duminică sărbătorim iubirea în familie la Mesteceni! 

Duminică, de la ora 12:00 la pensiunea La Mesteceni vă invităm să vă lăsați în brațele Inimii Gigant de la Fantasmagia. Trebuie neapărat să aveți la îndemână aparatele cu care să puteți imortaliza momentul pentru că rar se găsește o inimă atât de mare.

Familia este cel mai de preț lucru pe care îl avem și credem cu tărie că sărbătoarea iubirii trebuie sărbătorită alături de ea. Tocmai de aceea nu trebuie să vă preocupați de distracție, de activitatea pentru copii și de mâncarea delicioasă, tot ce trebuie să faceți este să veniți împreună cu toată familia, oricât ar fi de numeroasă să ne bucurăm împreună de iubire iar restul lăsați pe seama Fantasmagiei și a prietenilor noștri de la pensiunea La Mesteceni!

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: