Prima data in istorie cand se fură clovnul la petrecere!

By Clovnul Copăcel | Petreceri

May 24

Clovnița Lia de la Fantasmagia ne-a povestit cum a fost la petrecerea lui Eric. :)

Am fost la aniversarea lui Eric. Singura aniversare din istoria Fantasmagia în care a fost furat clovnul. Și vorbesc pe bune. Stați să vă spun cum s-a întâmplat!

Am aterizat în grădină printr-o minune, venind direct din Țara Clovnilor. L-am cunoscut pe Eric și prietenii lui, ne-am jucat până au venit toți invitații, după care ne-am adunat în camera de joacă și am făcut facepainting (sau corp-painting, cum am auzit că se mai spune :)))

atat de mult va iubim

Am facut baloane modelate, ne-am jucat Războiul Stelelor, am dat întreceri și ne-am amuzat împreună cu bunicii de lucruri mărunte. Asta până când a venit ideea unui copil să ne întrecem până afară. Zis și făcut! Oricum era locul ideal să jucăm Găsește comoara. Numai că piticii mei nu prea se înțelegeau cu ascunderea comorii. Așa că am convenit că ei o vor ascunde, iar eu o voi căuta. Buun! Numai că Eric ascundea comoara acompaniat de un cârd de piticoți, după care tot el o găsea. Ce era să exclam, în afară de: ,,Bravo, Eric!” ?
Și jocul s-a repetat până când Deni, cea mare și voinică, mă prinde de mână și mâ trage spre… undeva. Printre copii și tobogane, printre părinți și prăjituri, un clovn este furat!

Știți că este un obicei ca la nunți să se fure mireasa, mai nou mirele? Ei bine, pun pariu că nici un clovn nu a mai fost furat de la vreo petrecere! Noroc că nu dorea de la mine mai mult decât să mai distrez lumea din camera de joacă. Am scăpat ușor! I-o fi plăcând nasul meu!

Da’ parcă Deni știa de ce m-a adus în casă: ca să mă întristeze!
Da! De-asta! Știi de ce? Știa că dacă am să văd ceasul are să mi se aplece urechile, pardon, nasul, că era aproape de ora plecării. Dacă Deni nu m-ar fi tras așa de tare de mânecă eu și acum aș mai fi fost la petrecerea lui Eric. Poate dormind sub un tobogan în așteptarea copiilor!

A fost o petrecere superbă și ne-am distrat de minune. 

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: