Nunta ta va fi poezie

MIMO POETUL singurul mim care îți colorează nunta

Te va introduce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume în care poți ridica orice, poți deschide uși invizibile, poți crea orice.

Carmen

Nuntă, București, 2016

”Îți mulțumim pentru că ne-ai încântat invitații și ne-ai făcut seara mai frumoasa! :-)”

Mimo Poetul este un personaj elegant și fascinant care îmbină două arte, poezie și pantomimă, într-un performance deosebit, fapt pentru care este unic.

Întâmpinarea invitaților

Invitații la eveniment trebuie să intre în sală cu atmosfera petrecerii deja în suflet, tocmai de aceea chiar la intrare Mimo Poetul îi va întâmpina, îi va face să zâmbească, inevitabil, apoi îi va conduce în sală într-un ritm plin de voie bună. Oamenii se vor simți ca într-o poveste din prima clipă, doar pentru că prima senzație rămâne pe tot parcursul evenimentului și a serii.

Spectacol de scenă

În spectacolul de scenă, Mimo Poetul prezintă mai multe situații la care participă activ persoane din public, într-un stil amuzant și nemaivăzut. Atât invitații care interacționează direct pe scenă cu Mimo, cât și cei din public vor fi cuprinși de imaginație și zâmbet. 

Spectacol de close-up

Întâlnirea cu Mimo poetul este specială pentru că totul este personalizat. Invitații se regăsesc în poezia pe care Mimo o scrie pe loc în fața lor iar momentele de mimă sunt alese în funcție de atmosfera de la eveniment, persoanele de la masă și vârstele acestora.


Ador să combin muzicalitatea liniștii cu plăcerea de a vedea oamenii zâmbind.

Mimo Poetul Fantasmagia

Mimo a primit trei LIKE-uri la iUmor

Delia Jurat iUmor

Este foarte isteț, foarte clever. A fost primul mim din acest show care mi-a plăcut.

Mihai BendeacJurat iUmor

Aia a fost o chestie foarte bună, când a făcut acel „switch”, chestie deșteaptă.

Mi-a plăcut cum a reacționat la micile mele provocări de 3 lei.

Cheloo Jurat iUmor

CHEAMĂ-L PE MIMO POETUL LA NUNTA TA

Mimo Poetul este un personaj elegant și fascinant care îmbină două arte, poezie și pantomimă, într-un performance deosebit, fapt pentru care este unic.