Pe picioroange la Castel Transilvania – Fantasmagia la Nunta

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Oct 15

Am fost sunați să mergem la nuntă la Cosmin și Claudia, la castelul Transilvania să întâmpinăm invitații la înălțime!

Le mulțumim celor de la Hoha Wedding Planners pentru invitația specială la nuntă. Iată ce spune HOHA despre noi:

Nunțile noastre beneficiază de concepte unice, create special pentru miri, însa elementul lor comun sunt furnizorii excepționali cu care suntem onorate sa lucrăm! Fantasmagia ne sunt în primul rând prieteni, apoi furnizori, iar acest lucru se vede cel mai bine atunci când ne ajută să implementăm un concept de nuntă victoriana, rock & roll sau travel. Indiferent de concept, Fantasmagia se pliază pe nevoile unor Wedding Plannneri mai iesiți din tipare ca noi, mai HOHA. Îi recomandăm cu drag și veselie, așa ca și vibe-ul pe care îl aduc oriunde sunt prezenți!

Și acum să analizăm puțin toată situația. Imediat după apelul telefonic, am mers să ne pregătim costumele și picioroangele, și am plecat la Baia Mare. Chiar dacă peste tot scria că plouă, în momentul în care am urcat pe picioroange, picăturile au încetat să cadă și în schimb zâmbetele au început să apară.
animatori_picioroange_nunta_evenimente_cluj_fantasmagia_1

Am întâmpinat invitații cu drag la nuntă, apoi am format un pod cu paharele de șampanie în mână pe sub care au trecut mirii. Apoi am intrat în sală și am dansat cu mirele și cu mireasa. Entuziasmul de pe fețele invitaților o să-l vedeți în galeria foto care o să apară în curând.

animatori_picioroange_nunta_evenimente_cluj_fantasmagia_2

Le mulțumim tuturor pentru zâmbetele pe care le-au împărtășit cu noi. Le dorim casă de piatră și mult zâmbet mirilor Cosmin și Claudia. Mulțumim încă o dată Hoha Wedding Planners pentru că ne-au chemat la nuntă.

nunta_baia_mare_animatori_picioroange_Fantasmagia_petreceri_cluj

Vă dorim o zi cât mai plăcută și cât mai colorată.

Contactați-ne și hai să aducem culoare oricărui eveniment!

Ne vedem la înălțime!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: