Pe cine intampinam? :)

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Dec 21

Salutare prieteni,

Mai țineți minte când vă spuneam că nouă ne place să facem lucruri inedite și fantastice? Era adevărat!
Amintiți-vă seria de livrări colorate pe care am făcut-o. V-a plăcut?
De data această o să vă povestim cum ne place nouă să întâmpinăm oaspeții la aeroport. 🙂

Într-o zi însorită (însorită de zâmbete, că afară e friguț, totuși e decembrie :-), am aflat că cineva care nu a fost de foarte mult timp acasă, se întoarce. Uraaa! Trebuie să pregătim o surpriză colorată și specială. Ne-am echipat cu bună dispoziție, cu mult zâmbet, cu energie pozitivă și ciocolată, și am pornit la drum.

Am urcat în Fantasmobil, am luat cu noi baloanele în formă de inimă (să știți că avem foarte multe forme și dimensiuni, doar vă spunem), heliu la bord, și #InimioaraGigant. Am ajuns la locul unde urmau să ajungă cei așteptați și ne-am apucat de umflat baloanele și iată rezultatul.

Baloane cu heliu în formă de inimioară!

Baloane cu heliu în formă de inimioară!

Ceasul mai are puțin și bate miezul nopții, baloanele sunt în așteptare, iar noi deja suntem în drum spre „stația spațială”. Ajunși la aeroportul intergalactic, am scos Inima Gigant la plimbare. Cu buchetul de flori și cu fotografia pregătită suntem cu ochii pe panoul aterizărilor. 🙂

Animatori_surprize_mascote_inima_gigant_fantasmagia_evenimente_1

Încă puțin și aterizează, încă puțin… gata! Au aterizat, așteptăm să își ridice bagajele și… Ta-Dam! Mare le-a fost mirarea, surprinși aproape până la lacrimi de surpriză, fiecare emoție se transmitea prin zâmbet, pentru că i-am lăsat fără cuvinte!

Animatori_surprize_mascote_inima_gigant_fantasmagia_evenimente

Cei pe care i-am ajutat să pună la cale această surpriză stăteau ascunși pentru a se bucura de reacțiile și zâmbetul celor dragi, pe care nu i-au văzut de atâta vreme! Surpriza nu s-a terminat aici, baloanele așteptau acasă. 🙂

Dragi prieteni, dacă vreți să întâmpinați pe cineva așa cum nimeni nu i-a întâmpinat vreodată, apelați-ne cu încredere la 0745 255 066 sau scrieți-ne la adresa salut @fantasmagia.ro. O să venim cu cele mai colorate idei pentru a face o surpriză pe cinste și vom merge să-i întâmpinăm la aeroport, în port, la gară, la autogară, la debarcader chiar și pe o stație spațială dacă trebuie. Nu vă faceți griji cum vom ajunge acolo, îl avem cu noi pe Darth Vader. Vă așteptăm pe facebook să împărtășim zâmbete!

Suntem Fantasmagia și ne place să #ImpartimBucurie.

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: