Patri Zâmbăreața a fost #LaMesteceni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 20

Patri Zâmbăreața, prietena mea bună a fost duminca aceasta la Pensiunea La Mesteceni, s-a distrat foarte tare și a zis că vrea să ne spună cum s-a simțit… așa că nu o mai lungesc și-i dau cuvântul:

Duminica ne-am revigorat si am profitat de putinele clipe insorite, afara, pe terenul de baschet. Energia si efortul depus au fost serioase, pe masura concurentei. Nu am reusit sa numim castigatorul inca, dar am stabilit la final, in timpul imbratisarii de grup fair-play, sa ne reintalnim duminica viitoare pentru runda hotaratoare.

De la baschetbalisti la pirati a fost o cale scurta, de vreo trei minute, cat dureaza o pictura pe fata si o sabie din balon (asortata cu bandana piratului, desigur), iar jocurile si voia buna au continuat pana ce masa a fost servita (yum!).

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: