Participam la #CursaRatustelor

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Aug 10

Cursa Răţuştelor este un eveniment care îşi propune să implice întreaga comunitate – copii, părinţi, societăţi comerciale şi instituţii – într-o activitate cu scop caritabil.

Am adoptat și noi un ”stol de rățuște” pentru a contribui la educarea copiilor de la Casa de Copii “Căsuța Bucuriei” Cluj. Susținem financiar și ne oferim sprijinul nostru pe termen lung, făcând voluntariat pentru necesarul casei copiilor.

CursaRatustelor

Tot profitul rezultat în urma Cursei Rățuștelor va fi donat către Casa de Copii Casuta Bucuriei.

Ne bucură astfel de inițiative, le susținem cu mare drag și vă invităm și pe voi să vă implicați, indiferet că sunteți sau nu din Cluj.

Cu toate că organizatorii nu au spus acest lucru în mod evident, eu asta am dedus din faptul că fiecare rățușcă este numerotată. Oricine poate rezerva un număr (sau mai multe) într-una dintre locațiile partenere (donezi 10 RON pentru o rățușcă).

Locații unde poți adopta rătuște:

(pentru cei care nu sunteți din Cluj, mă ofer eu să vă ajut cu rățuștele. Tot ce aveți de făcut este să faceți o donație de minim 10 ron în contul RO03BTRLRONCRT0328250901 deschis de ROTARACT CLUB CLUJ-NAPOCA SAMUS  la Banca Transilvania) și să-mi transmiteți pe mail datele voastre de împreună cu dovada donației, iar eu mă voi ocupa personal să vă trimit rățușca la adresa indicată, să o păstrați ca suvenir alături de premiile pe care le puteți câștiga – via ciulea.ro

Adoptă rățuște!

✓ Donezi 10 RON pentru o rățușcă
✓ În 14 august participi la cea mai amuzantă întrecere pe Someș
✓ Susții Căsuța Bucuriei

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: