Olaf, Magie și Joacă La Mesteceni

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Feb 07

Hey prieteni,

Distracția la Mesteceni a inceput. Uraaaaaaaa!

Așa cum probabil deja știți am început joaca și distracția cu seria de evenimente colorate „Duminica în familie” La Mesteceni. Așa că nu vă faceți prea multe planuri pentru duminică de la ora 12:00, pentru că echipa veselă Fantasmagia vă așteaptă cu multă joacă și zâmbet.

Duminică, 5 februarie, a avut loc primul din seria de evenimente, startul la distracție l-a dat Magicianul Cristian Gună iar apoi cel mai vesel om de zăpadă din istoria iernii a îmbrățișat copiii și s-a jucat cu ei. Olaf iubește îmbrățișările calde, dar nu foarte strânse pentru că există riscul să se topească. Deci, dragi copii, când îl mai vedeți pe Olaf, să-l îmbrățișați cu căldură dar nu foarte strâns pentru că s-ar putea să rămâneți cu morcovul în mână!

Ceea ce trebuie să le spuneți părinților este să nu-și facă planuri duminica pentru că avem multe surprize de-a lungul evenimentelor. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00 pensiunea La Mesteceni este cuprinsă de distracție și voie bună.

Este ceva ce am uitat să vă spunem, alături de copii și părinții se distrează cu noi – echipa colorată Fantasmagia.

Avem o mică recomandare pentru părinți, să vă rezervați o masă pentru a putea fi siguri de faptul că veți putea să vă bucurați pe deplin de „Duminica în familie”.

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: