Magicianul Cristian Guna Mimo Poetul › Contact

Nunta ta va fi MAGICĂ!

(nunta este un moment magic, nu-l transforma în ceva plictisitor)

3 momente artistice esențiale:

  • Primirea invitaților este primul contact al invitaților cu tine, primește-i cu stil!
  • Spectacolul de scenă le oferă invitaților tăi un moment pe care să nu-l uite niciodată.
  • Oferă-i fiecărui invitat o experiență unică și colorată cu ajutorul unui număr artistic de close-up.

Un eveniment reușit înseamnă ca toți invitații să se simtă fabulosinclusiv mirii!

Oameni profesionisti si creativi care nu spun niciodata  ”NU!”

"Oameni profesionisti si creativi care nu spun niciodata "NU!" ci "Cum putem sa rezolvam impreuna situatia".  Oameni exact pe stilul si sufletul nostru! Fiecare colaborare cu ei este o adevarata placere deoarece se pot mula pe orice concept creativ gandim noi"

- Alina și Oana (Hoha Wedding Planners)

Alege unul sau mai multe momente artistice:

Welcome your guests

Primul contact pe care îl aveți cu invitații este extrem de important. Nu neglijați acest aspect. Oamenii pe piciorange, Mimo Poetul sau chiar cele mai îndrăgite mascote de la Disney pot să-i introducă în lumea de basm - nunta voastră!

Ballroom entertaiment

Spectacolul de scenă este un moment pe care dumneavoastră și invitații cu siguranță nu-l veți uita. Indiferent că discutăm de un spectacol de magie sau chiar unul de mimă, se va vorbi mult timp după eveniment despre aceste momente

Walk around performance

Orice act artistic se poate susține atât pe scenă cât și în fața unei singure persoane. Experiența pe care o trăiește persoana / persoanele care participă la un act artistic de close-up este unică. Cu siguranță nu o va uita niciodată.  

Momentele artistice ale performerilor de la Fantasmagia vă vor ajuta atât pe voi, eroii principali al acestui minunat eveniment, cât și pe invitații voștri să aveți o nuntă memorabilă!

Faceți cunoștință cu o parte dintre artiștii Fantasmagia:

Cel mai iubit magician, Cristian Gună

Spectacol 100% interactiv!

Îmbinând magia, comedia, interactivitatea și misterul, magicianul Cristian Gună a ajuns la un spectacol final destinat nunților care-i face pe invitații tăi să se bucure de arta magiei și să plece binedispuși și cu un mare semn de întrebare.


”Nu mai cautați magician pentru nuntă, Cristian Gună este alegerea ideală. Au trecut două luni de la nunta noastră și invitații încă mai vorbesc despre el și trucurile lui. Cristian Gună a fost magic!

- Andreea și Narcis (Nuntă, 2016)

Mimo Poetul - mimul care  îți va colora nunta

Este acel personaj care te va introduce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume în care poți ridica orice, poți deschide uși invizibile, poți crea orice.

Fantezia nu are nicio limită

Actul artistic a lui Mimo este unul special și elegant care va transmite energie pozitivă și o rază de zâmbet către inima fiecărui spectator.

” Îți mulțumim pentru că ne-ai încântat invitații și ne-ai făcut seara mai frumoasa! :-) ”

- Carmen (Nuntă, București 2016)

Întâmpinarea invitaților, la înălțime

Artiștii pe piciorange sunt foarte versatili, se adaptează fără nicio problemă tematicii nunții voastre.

Primirea invitaților este extrem de importantă, noi, artiștii de la Fantasmagia știm acest lucru, motiv pentru care ne-am specializat  pe această temă. De la oameni pe piciorange, până la mascote sau persoanje de poveste, suntem aici pentru a stabili acel prim contact care îi va introduce pe invitați în lumea magică a nunții voastre.

Fantasmagia dă culoare nunții tale!

Nunta este unul din cele mai importante momente din viața tă, fă-l memorabil.

Nunta ta va fi magică. Invitații vor discuta mult timp de la eveniment despre ea.

Nunta o faci atât pentru tine cât și pentru invitații tăi. E momentul în care vrei să te simți foarte bine alături de familie, prieteni și cunoștințe. E petrecerea vieții tale, fă-o să fie și a invitaților! 


Transformă petrecerea de nuntă în nunta pe care nu o va uita nimeni!

Artiștii Fantasmagia sunt aici pentru voi!

Indiferent că faceți o nuntă restrânsă sau una mare, suntem aici să o facem memorabilă.

Satisfacție Garantată

"Artiști desăvârșiți, artiști compleți."

"Am colaborat cu oamenii de la Fantasmagia pentru nunta noastră. Am apelat la ei pentru primirea invitațiilor cu ajutorul lui Mimo Poetul, spectacol de magie de scenă cu Magicianul Cristian Gună și kids corner.

Prietenii noștrii și acum, la 2 ani de la nuntă, încă discută și ne spun că a fost cea mai tare petrecere de nuntă la care au participat. Un moment memorabil!

- Ioana și Cristian (Nuntă, 2014)

Artiștii Fantasmagia sunt oameni profesioniști cu experiență și specializați în:

Primirea invitaților este primul contact pe care îl au invitații cu minunatul eveniment din care urmează să facă parte. Oamenii pe piciorange, mimii, persoanejele de poveste sunt cele care îi pot introduce extrem de ușor în lumea magică pe care nunta voastră o va deschide.

Spectacolele de scenă sunt spectacole care se adresează tuturor invitațiilor, sunt spectacolele generale. Noi, cei de la Fantasmagia, am învățat că un spectacol de succes, înseamnă un spectacol interactiv, care să-i includă și pe spectatori. Având în vedere că eroii principali ai evenimentului sunteți voi, mirii, fiecare spectacol de scenă este gândit astfel încât să vă aibă în prim plan, dar, totodată nici invitații să nu fie neglijați.

Atenția la detalii este extrem de importantă și ea face diferența între un eveniment reușit și unul MAGIC. Aceste este și motivul pentru care vă recomandăm cu căldură momentul artistic de Close-up. Acest număr artistic este un număr de care se bucură 4-5 oameni odată, este un număr artistic personal, îndreptat spre invitat.

Nunta ta va fi magică!

  • Primirea invitaților
  • Spectacol de scenă
  • Close-up
  • Kids corner

Toate acestea și multe altele

Fantasmagia vă poate pune la dispoziție orice serviciu artistic aveți nevoie pentru ca nunta dumneavoastră să fie exact așa cum ați visat-o.

Contactați-ne acum, nu mai pierdeți timpul!

Nunta ta de vis e doar la un telefon / e-mail distanță

Satisfacție Garantată

Dacă nu sunteți mulțumiți vă returnăm banii!

În puțin probabila situație în care nu sunteți 100% satisfăcuți de serviciile artiștilor de la Fantasmagia vă garantăm că vă returnăm banii în maxim 30 de zile!

"Un client mulțumit înseamnă încă 10 posibili clienți. Aceasta este cartea noastră de vizită - clientul mulțumit!"

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Câteva răspunsuri la întrebările frecvente pe care le primim de la tinerii însurăței:

De ce să nu-mi primesc singur invitații

Magician la nuntă?

Spectacol de mimă la scenă?

De ce să aleg un act artistic de close-up? 

Ce garanții am?

Eliberați factură?