Nikos Skywalker – Star Wars Party

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Jan 30

Nikos Skywalker a rescris istoria Star Wars. L-a învins pe Darth Vader și l-a salvat de la partea întunecată a forței care îl orbise din cauza împăratului Sith. Alături de invitații de la petrecere, după antrenamentul cu prințesa Leia, tinerii Jedi au reușit să învingă această luptă intergalactică. Au trecut de toate obstacolele și peripețiile în drumul lor spre a salva universul din mâinile lordului Vader.

O să revenim în scurt timp cu o galerie foto de la petrecerea Star Wars lui Nikos. R2-D2 încă nu a reușit să proceseze fotografiile, dar avem un scurt material video surprins de camerele de supraveghere din interiorul navei în care a avut loc petrecerea. Vizionare plăcută!

Darth-Vader-darth-vader-18734770-1024-1024Update: R2-D2 a reușit să ne trimită dintr-o galaxie foarte îndepărtată câteva fotografii, acestea pot fi văzute în galeria noastră foto sau dacă apăsați pe Darth Vader, iar el o să vă arunce în galaxia Facebook.

Pentru mai multe detalii despre Star Wars Party urmați indicațiile lui R2-D2.

R2_D2_star_wars_party_fantasmagia_animatori_petrecere

Apasă pe locul indicat de R2-D2 pentru a vedea ce este Star Wars Party!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] a mai început anul ca noi, cu Star Wars Party? La începuturile lui 2015 într-o galaxie foarte îndepărtată a avut loc prima petrecere Star […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: