Ne place să #ImpartimBucurie alături de CERT Transilvania

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

May 18

Cele două Minnie Mouse și Magicianul Cristian Gună au adus zâmbetul pe fețele copiilor de la Dumbrava alături de prietenii noștri de la Cert Transilvania!

fantasmagia_cert_magie_minnie_caritabil_baloane_modelate

 

Red Minnie

Dumbrava a fost primul loc în care atunci când am ajuns şi am văzut un orfelinat în preajma unei mănăstiri ,am ştiut întâlnesc suflete de copii pure ,îngeraşi le- putea spune … A trecut un an de când i-am cunoscut şi am aşteptat cu nerăbdare ajung din nou la ei. Împreună cu oameni dragi cu suflete mari ,am adus zâmbete pe feţele copiilor ,veselie şi i-am făcut radă până i-a durut burtica. O vorba frumoasă a colegului meu magician , am urmărit fiecare gest al lor atunci când în faţă li se prezenţa un număr de magie ,am fost surprinsă de inteligenţa şi perseverenţa de care au dat dovadă atunci când au fost puşi laîncercare. Am ras împreună şi m-au învăţat mi eliberez entuziasmul în fiecare clipă aşa cum o fac şi ei ….am colorat curtea cu baloane pe care mai apoi le-am transformat în animăluţe,sau cum au spus ei le-amdat viaţă ! …. A fost o experienţă magică şi plină de energie pozitivă , repeta-o în orice zi ! Şi nu pot închei fără Menţionez aceşti copii sunt abandonaţi  de oameni dar adoptaţi de Dumnezeu !!!

fantasmagia_cert_magie_minnie_caritabil_baloane_modelate_2

Blue Minnie

Am fost plăcut suprinsă văd un grup mare de copilaşi şi oameni care ne aşteaptă cu braţele deschise şi cu zâmbetele largi pe buze. Am fost îmbrăţişaţi, iubiţi şi adoraţi de aceşti copilaşi plini de energie.Râsetele lor se puteau auzi de departe şi atmosfera aceea plină de viaţă radia.
A fost o experienţă de neuitat, care cu siguranţă va face întorc ori de câte ori am ocazia.

fantasmagia_cert_magie_minnie_caritabil_baloane_modelate_1

Magicianul Cristian Gună

Scriu aceste rânduri după evenimentul caritabil organizat în localitatea Dumbrava. A fost un sentiment minunat pot aduce bucurie pe chipurile a peste 100 de copii mai puţin norocoşi. Împreună cu cei mici am făcuto mulţime de numere de magie uimitoare, am râs şi ne-am distrat foarte bine. A fost o experienţă grozavă şi repeta-o oricând.
fantasmagia_cert_magie_minnie_caritabil_baloane_modelate_3
După cum spuneam, ne place să #ImpartimBucurie…

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: