Ne place la nebunie sa #ImpartimBucurie

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 10

Ne place la nebunie să împărțim bucurie orinde mergem și prin tot ceea ce facem!

Acesta este motivul de bază pentru care ne implicăm în diferite campanii și acțiuni caritabile, Nepoți de Crăciun, Balul iubirii, 60/60/60 și multe altele…

EUP_6348

 

Flori pentru Florărese de 8 martie

Ultima campanie în care ne-am implicat a fost #FloriPentruFlorareseO campanie a asociației Magic People , oamenii minunați care organizează și „Nepoți de Crăciun”. 

„Flori pentru Florărese” este un proiect care aduce zâmbet și o floare doamnelor care stau în spatele a mii de buchete flori pentru femei. De 8 martie Inima Gigant de la Fantasmagia a mers alături de prietenii noștri și a îmbrățișat florăresele. Alături de îmbrățișări le-a transmis pupici și multă iubire.

”Am decis să ne alăturăm și noi campaniei #FloriPentruFlorărese pentru că este genul de camapanie care se încadrează în crezul nostru, pentru că practic asta facem și noi la Fantasmagia: împărțim bucurie și culoare” – Octavian Caldarari, director artisticFantasmagia.

EUP_6317

A fost o deosebită plăcere pentru noi să facem parte din această acțiune minunată și plină de zâmbet!

Suntem foarte fericiți că alături de noi s-au implicat frații cu barbă și surorile de la Beard Brothers și The Sisterhood și Agenția TAS.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: