Moș Nicolae și ajutoarele sale La Mesteceni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Nov 28

Moș Nicolae și ajutoarele sale vin La Mesteceni!

Duminică, 4 decembrie, ora 15:00, Pensiunea La Mesteceni!

Legenda spune că în fiecare an, în noaptea dintre 5 și 6 decembrie Moș Nicolae vine pe furiș, deschide ușile cu iarba fermecată și pune dulciuri în ghetuțele copiilor care au fost cuminți. Iar pentru că toți copiii sunt cuminți, toți copiii primesc dulciuri.

Mos nicolae vine la fantasmagia

Spre deosebire de Moș crăciun, Moș Nicolae nu a fost văzut niciodată, dar noi, cei de la Fantasmagia, am încercat să îl convingem să se arate măcar o dată. Cum credeți, am reușit?

mosul-nicolae-fantasmagia

Sigur că am reușit!

Moș Nicolae ne-a promis, că exact cu o zi înainte de noaptea în care împarte cadourile de obicei ne va face o vizită dacă-l chemăm într-un loc special. Așa că l-am invitat La Mesteceni, iar moșul a fost atât de fericit încât a spus că vine și cu ajutoarele sale. 

olaf-3

Olaf și Spiridușul cel jucăuș vor fi și ei prezenți la întâlnirea noastră fermecată!

spiridusa

Nu uitați dragi copii, în data de 4 decembrie, de la ora 15:00 vă așteptăm la pensiunea La Mesteceni pentru o întâlnire specială cu Moș Nicolae și ajutoarele sale!

Sunați-ne sau scrieți-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: