Moș Crăciun cu plete dalbe… | Ne vedem la anul!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Dec 26

Moș Crăciun a fost la Muzeu!


dsc_0065
Așa este dragilor, Moș Crăciun a vizitat muzeul, dar nu orice muzeu, cel al copiilor, adică Exploratoriu – Muzeul Copiilor.

dsc_0048

Copiii l-au așteptat pe bătrânul cu barbă albă cu poezii, colinde și cântecele de iarnă… Dar să nu credeți că Moșul a mers la ei cu mâna goală, mai bine zis cu sacul gol… 🙂 Nu, nu… A avut sacul plin de cadouri, zâmbete și dulciuri pentru toți copiii.

dsc_0026

Când să creadă că a sosit timpul să se strecoare din nou pe hornul de la Exploratoriu și-a amintit de tombola de Crăciun. Așa că i-a ajutat pe prietenii noștri să aleagă câștigătorii la tombola de la muzeul copiilor.

dsc_0088

Ahh! Încă o seară magică, plină de distracție, mult zâmbet și copii cărora putem să le #ImpartimBucurie!

dsc_0124

Oficial vă putem anunța că Moș Crăciun și-a terminat aventura pe sanie, a mers peste tot, la toate petrecerile și la toți copiii ascultători. Rudolf și restul renilor deja dorm, de la oboseală. Crăciunița a spus că a cunoscut foarte mulți copii cuminți și că abia așteaptă anul care vine! 🙂 Doar spiridușii LollyBoom nu au stare, oare ce pregătesc?! :

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: