MOMIO Poetul @ Hampton By Hilton

By MIMO Poetul | Evenimente :) serioase

Nov 27

Poezii multe și pentru toată lumea au cuprins întreg hotelul.

Nu e cazul să vă întrebați de ce, vă spun eu: Am fost să împart zâmbete și poezii la petrecerea prin care cei de la Hotelul Hampton by Hilton au vrut să le transmită tuturor colaboratorilor că sunt fericiți atunci când ei sunt fericiți.

NU sună foarte clar nu-i așa? Hai să mai încercăm o dată: „Toți sunt fericiți când toți sunt fericiți”… Nici așa?! Bun, hai să râdem mai mult că ne face bine, cu asta cred că am spulberat orice dilemă.

Mă bucur că am făcut parte din această poveste, am cunoscut oameni fantastici, dornici să zâmbească, să se bucure de viață și de fiecare moment, am cunoscut oameni care ca de obicei s-au bucurat să primească o poezie în care se regăsesc. Ba mai mult decât atât, cineva mi-a spus că sunt un cititor de oameni și că-i desenez apoi în versuri, mi-a plăcut cum a zis. 😃

Absolut toată lumea de la petrecere s-a simțit minunat, am simțit asta, Am scris, am zâmbit, am dansat și ne-am distrat împreună. Și o voi face de fiecare dată când cineva mă va chema să ne distrăm împreună! 😃

P.S. Nu am voie să spun asta, dar tortul a fost pur și simplu delicios! 😃

Follow

About the Author

Salut, sunt MIMO POETUL singurul mim care îți colorează evenimentul Te voi introduce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume în care poți ridica orice, poți deschide uși invizibile, poți crea orice.

Leave a Comment:

Leave a Comment: