Minionul Kevin, Luca si Tortul Lego

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Nov 23

Salutare dragi prieteni,

Astăzi am să încep cu o întrebare. Ce cadou poate fi mai minunat decât momentul în care poveștile devin realitate iar personajele iubite vin să îți cânte La Mulți Ani?

Animatori_fantasmagia_minion_Mascote_evenimente_petreceri_copii_cluj_1

Mulți Ani Trăiască! Mulți Ani Trăiască! La Mulți Ani! Banana!

Luca, un băiețel minunat foarte pasionat de Lego a avut parte de o astfel de experiență în care cel mai iubit personaj al său din desene animate, Minionul Kevina intrat pe ușă cu un tort Lego.  Da, da, ați citit bine, Kevin a intrat pe ușă cu un tort Lego pe care l-a făcut Teodora pentru Luca!

Tuturor le-a plăcut tortul delicios cu fructe.

Tort LEGO.

Înainte să guste din deliciul pe care l-a adus Kevin, toți copiii au dansat și au vorbit limba minionilor cu personajul lor preferat. Au pus întrebări legate de trecutul plin de aventuri al lui Kevin, l-au întrebat ce mai face Gru și dacă i-a plăcut în Anglia când Bob a fost încoronat. 🙂

Animatori_fantasmagia_minion_Mascote_evenimente_petreceri_copii_cluj_2

Banana!

Ce să vă mai spun, a fost o petrecere pe cinste și ne bucurăm că am colorat petrecerea. Încă o dată vrem să-i urăm un sincer „La Mulți Ani!” tânărului Luca, fan Star Wars după cum se vede și în fotografia de mai jos. Sunt curios, oare când Luca va avea 8 ani, cine va veni la ziua lui, Darth Vader și Prințesa Lea? Nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem.

Animatori_fantasmagia_minion_Mascote_evenimente_petreceri_copii_cluj_3

Minionul Kevin și Luca

Vă doresc o zi minunată și plină de culoare tuturor. Nu uitați să vă gândiți bine la ce personaje ați vrea să vină la ziua voastră și să ne sunați la 0745 255 066 să ne spuneți sau să ne scrieți o scrisoare la salut coadădemaimuță fantasmagia.ro.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] trezim cu Minionul kevin după colț care strigă după banane, deschide spectacole și mănâncă torturi ciudate dar bune? Sau când Mickey și Minnie fac sute de poze la botezuri cu toți invitații?  Nu putem să fim […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: