Minionul Kevin a deschis Spectacolul Frumoasa si Bestia

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Oct 13

Salutare dragi prieteni, 

Vă anunțăm cu o deosebită plăcere că Minionul Kevin a deschis spectacolul Frumoasa și Bestia adus pe scenă de Cortina Events. 

Duminică, 11 octombrie la Casa de cultură a studenților din Cluj-Napoca, copii și părinți au mers să vadă spectacolul „Frumoasa și Bestia” adus de Cortina Events, cărora le mulțumim pentru invitație. Partea cea mai interesantă este că în momentul în care se pregăteau de începerea spectacolului un invitat special a intrat în sală. Mare, galben, de la Fantasmagia și striga în gura mare „Bananaaaa!”. V-ați dat seama despre cine este vorba?

Este vorba despre Minionul Kevin de la Fantasmagia, care a urcat pe scenă și le-a spus copiilor ce urmează pe scenă. A deschis spectacolul și a vrut să plece dar aflându-se de ceva vreme prin Cluj, a uitat limba minioneză sau „Banana language” și nu mai putea pleca acasă. Însă copiii l-au ajutat pe Kevin să își amintească. În filmulețul de mai jos veți vedea un fragment din interacțiunea copiilor cu Kevin și dansul de fericire al minionului. 🙂

Dragii noștri să știți că Minionul Kevin este dornic de lucru (doar e un minion…), deci dacă vreți să deschidă un eveniment, un spectacol, să întâmpine invitați la petrecere puteți să-l găsiți pe Kevin aici.

Hai și pe facebook cu noi să ne distrăm și să zâmbim împreună!

Vă dorim o zi cât mai colorată, și multe Banane!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: