Mimo Poetul s-a alăturat campaniei inițiate de Magic People #FloriPentruFlorarese.

By MIMO Poetul | Evenimente :) serioase

Mar 10

Prietenii mei de la Fantasmagia s-au alăturat campaniei #FloriPentruFlorarese încă de la
prima ediție a acestei minunate campanii. Anul acesta am fost eu și le mulțumesc oamenilor
frumoși de la Magic People pentru invitație.

A fost o deosebită plăcere să fac parte din echipa de oameni care a împărțit zâmbet și flori celor care de 8 martie muncesc cel mai mult dintre noi, florăresele. Pe lângă faptul că ele muncesc cel mai mult, de cele mai multe ori acestea nu primesc flori, așa s-a născut și proiectul.

Fiecare zâmbet al florăreselor, fiecare îmbrățișare dăruită și floare oferită mi-au umplut inima de fericire. Aceasta este adevărata poezie a vieții, să #ImpartimBucurie.

Într-o tăcere deplină (doar eu, pentru că restul echipei era cuprinsă de o râsete și voie bună), cu înarmați cu multe flori și felicitări, dis-de-dimineață am luat florăriile la rând și am făcut ceea ce știm noi mai bine, am oferit zâmbete. 🙂

Cu mare drag mă voi implica și în viitoarele acțiuni și campanii ale asociației Magic People pentru că sunt oameni deosebit de încântători și este o plăcere să știu că am contribuit și eu cu puțin la ceva frumos.

#FloriPentruFlorărese – de 8 martie toate femeile primesc flori de la soți, iubiți, prieteni, colegi sau copii. Însă, doamnele care lucrează în florării și contribuie la bucuria altor femei nu primesc flori! Am dorit să schimbăm acest obicei și să le facem o surpriză placută florăreselor.

Follow

About the Author

Salut, sunt MIMO POETUL singurul mim care îți colorează evenimentul Te voi introduce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume în care poți ridica orice, poți deschide uși invizibile, poți crea orice.

Leave a Comment:

Leave a Comment: