Mimo Poetul – campion la tăcere şi zâmbet

By MIMO Poetul | Evenimente :) serioase

Apr 27

În perioada 19-23 aprilie Fantasmagia a fost alături de Farmec pentru a colora atmosfera sportivă la Sala Polivalentă unde s-au desfășurat Campionatele Europene de Gimnastică Artistică.

Aproape că am făcut febră musculară după atâta gimnastică alături de Farmec. Partea bună este că acum arăt mai bine și mă simt mai sănătos.

Cei care au fost, știu că, pe lângă gimnastică, în pauze puteai să faci o mulțime de lucruri interesante, de exemplu puteai să câștigi la roata norocului de la Farmec 😃 Eu am fost acolo să mă asigur că sportul înseamnă zâmbet și că toată lumea câștigă!

Mi-am făcut selfie cu Andreea Răducan, sunt un mare fan, sincer vă spun. Am învârtit roata norocului la Farmec până când toată lumea a câștigat. Au fost clipe de-a dreptul memorabile.


A fost mai mult decât o plăcere pentru mine să fiu alături de toți acești oameni faini care iubesc sportul și susțin campionii. 😃 Eu cred că fiecare dintre noi este campion, unii la sport, alții la vorbit, alții la adus bucurie… 😃

Zâmbiți mult în continuare, fiți fericiți și dați-ne like pe facebook la Fantasmagia. 😃 Cred că nu trebuie să vă spun că mă găsiți pe facebook Mimo Poetul! 😃

Până la noi întâlniri colorate, vă doresc tot ce e mai bun!

Follow

About the Author

Salut, sunt MIMO POETUL singurul mim care îți colorează evenimentul Te voi introduce într-o lume unde totul este posibil. Într-o lume în care poți ridica orice, poți deschide uși invizibile, poți crea orice.

Leave a Comment:

Leave a Comment: