Mikey si Minnie Mouse au venit special de la Disneyland pentru Antonia

By Clovnul Copăcel | Petreceri

May 06

Dacă aș putea fi copil, aș vrea să fiu ca Antonia!

Ieri, 5 mai, Mikey și Minnie Mouse au ieșit la joacă cu Antonia. Era ziua ei, iar parinții au dorit să-i facă o surpriza placută înainte de petrecere.

Mascotele Fantasmagia au întâmpinat-o la grădiniță, apoi s-au jucat veseli acasă la ea. Baschet, tenis și multe zâmbete printre chicoteli. Cam așa arata fiecare moment.

Sărbătorita a fost foarte draguță și i-a invitat la dans in camera de zi, au cântat la chitară pe terasă și s-au distrat pe cinste în curte, dar nu înainte să le facă cunoștință cu Mikey de pluș din camera ei.

,,Partea care mi-a placut cel mai mult a fost când ne jucam de-a v-ați ascunselea în drum spre parcul din apropierea casei. Mikey de-abia își găsea loc de ascuns după vreun copăcel, iar Antonia nu se lăsa găsită. Ne-am distrat pe cinste!”

Asta spune Minnie referitor la plimbarea de azi prin Cluj. Cred ca undeva în sufletul ei își dorea să fie copil, numai ca să împlinească dorința Antoniei ca Minnie să se dea prin toboganul tunel.

Pe de altă parte, Mikey al nostru drag ne împărtășește părerea lui:

,,Antonia a adus Disneyland la noi prin atâta zâmbet și fericire pură!”

Noi îi dorim zile senine și fericite Antoniei, să aibă parte de tot ce e mai bun!

P.S. Așteptăm copiii la joacă în Parcul Central în fiecare weekend însorit! Să ne vedem cu soare în suflete!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: