Micul Paris la VIVO! cu Fantasmagia!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 13

Weekendul ce a trecut Fantasmagia a călătorit puțin.  Am fost la „Micul Paris” de la VIVO!

Totul a început sâmbătă după masă când și-a făcut apariția magicianul Cristian Gună. Odată ajuns, acesta a început să arunce stropi de magie în atmosfera pariziană de la VIVO! Reacții mai sincere de uimire și surprindere de la oameni nu se pot găsi nici unde în altă parte, Cristian fiind un performer cu multă experiență în spate, știe cum să creeze o experiență deosebită pentru publicul de orice vârstă.

Apoi magia s-a transformat într-un poem de dragoste, pentru că la orizontul „Micului Paris” a apărut nimeni altul decât Mimo Poetul care a scris poezii pentru îndrăgostiți. Într-o deosebită tăcere, văzându-i pe toți acei  oameni care s-au căsătorit pentru o zi, cu ajutorul câtorva zâmbete și o poezie a reușit să se căsătorească și el. Chiar dacă ea este cu mult mai vorbăreață decât Mimo, oamenii spun că se completează unul pe celălalt. Magia poeziei și-a făcut efectul. 🙂 

Toate acestea au fost îmbrățișate de Inima Gigant de la Fantasmagia. Pentru cei ce nu știu, noi chiar avem o inimă mare, la propriu. 🙂 Partea cea mai frumoasă este că Inimioara noastră drăgălașă atrage toate privirile și împarte o doză de energie de care fiecare dintre noi are nevoie.

În câteva cuvinte, atmosfera pariziană de la VIVO! ne-a plăcut și ne bucurăm că am făcut parte din crearea ei.

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: