Michael & Janet Jackson – Happy Birthday Sophie!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Oct 24

Salutare dragi prieteni,

Vă amintiți când vă spuneam că singura limită este imaginația? Noi nu am glumit. De curând am primit un telefon, mai corect spus, am primit un apel telefonic la numărul 0745 255 066 și am fost întrebați dacă îl putem aduce pe Regele Muzicii Pop – Michael Jackson la petrecere la Sophie. Ne-am adunat puțin gândurile și desigur că am „construit” partea comică a lui MJ din România. 

Michael_Jackson_animatori_petreceri_tematice_cluj_1

La petrecere s-a alăturat desigur și Janet Jackson care pur și simplu adoră pictura pe față. Ce am făcut mai exact la petrecere?

Ne-am întâlnit cu copiii, am făcut încălzirea, am dansat, am făcut spectacol împreună, am modelat baloane, ne-am pictat pe față și ne-am super distrat.

Am împărțit bucurie! Mama micului Star – Sophie, ne-a spus următoarele cuvinte.

Fantasmagia ne-a însuflețit petrecerea! Mulțumim pentru faptul că i-ați adus printre noi pe Michael și pe Janet Jackson. O petrecere reușită! 

Deci a fost o petrecere foarte reușită! Ne bucurăm să știm asta, iar voi dragi prieteni să știți că orice idee, oricât de colorată este, noi vom găsi o modalitate să-i dăm viață. 🙂
Așadar când aveți o idee contactați-ne! Vă așteptăm și pe facebook cu un Like, astfel veți fi la curent cu tot ceea ce facem și o să vă înveselim în fiecare zi!

Vă dorim o zi minunată și un sfârșit de săptămână magic și colorat! 🙂
Pa pa!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: