Meniul pentru copii gratuit in aceasta duminica la Mesteceni!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 03

Duminică, 6 martie 2016, clovnul Copăcel merge la Pensiunea La Mesteceni cu cel mai colorat și frumos spectacol pe care l-a văzut Clujul!

Clovnul Copăcel este unul dintre cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei, cunoscut din Parcul Central, de la petreceri, și de la evenimentele unde a fost prezent.Colorat și mereu pus pe șotii, clovnul Copăcel a stârnit întotdeauna zâmbete și s-a împrietenit cu toată lumea. Haideți să vedeți în premiera spectacolul ”Culori” cu clovnul Copacel și să vă bucurați de familie La Mesteceni!

Toți cei care își rezervă locul la masă folosind formularul de mai jos beneficează de meniul pentru copil gratuit!

SIMTE BUCURIA TIMPULUI PETRECUT ÎN FAMILIE!

Pensiunea La Mesteceni împreună cu Fantasmagia vă propun o serie de evenimente tematice, organizate săptămânal, menite să ofere relaxare și răgaz de povești părinților în timp ce micuții se vor bucura de distracția și atenția cuvenită.

Timp de două ore copilașii vor face parte din lumea Fantasmagia. Animatorii de la Fantasmagia pe lângă faptul că sunt amuzanți și distractivi pentru copii, au o pregătire profesională în lucrul cu copiii de toate vârstele. Mereu puși pe șotii și glume, fiecare dintre lucrurile pe care le fac au scop educativ și creativ. În urma întâlnirii cu animatorii, copiii vor rămâne cu o experiență de neuitat.

Cum se desfășoară:

  • se organizează în fiecare duminică începând cu ora 15.00;
  • ne bucurăm de vizita oricărei persoane în limita locurilor disponibile;
  • nu există taxă de participare doar condiția unei comenzi minime de 48 lei/persoană din meniul nostru de bar si de bucatarie;
  • dacă nu ați comandat de această suma și doriți înscrierea la oricare din activitățile noastre puteți achitata 10 lei/ participant;
  • pentru copii nu există consumație minimă și vă propunem săptămânal un meniu special pentru ei la 18 lei.

Detalii și rezervări: 0754 041 508 și info@lamesteceni.ro (pentru a beneficia de ofertă vă rugăm să specifcați ”cupon de reducere: FANTASMAGIA” )

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: