Cristian Gună: cel mai iubit dintre magicieni

“ Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.”
  • Stage magic: sau spectacolul de scenă, este un act artistic care se desfășoară în fața unuii public numeros.
  • Close-up magic: sunt numere de magie care se fac de aproape, unu la unu.

Cristian Gună, magicianul care a crescut sub bagheta lui Robert Tudor, ca mai apoi să fie șlefuit și adus la forma perfectă de către Cristian Gog.

Spectacol de magie: scenă

Se desfășoară în fața tuturor invitaților, aducând atât bună dispoziție cât și uimire pe fețele tuturor celor prezenți. Conține numere de magie 100% interactive, spectaculoase și special adaptate tematicii evenimentului.

Spectacol de magie: close-up

În acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitaților, aducând magia chiar în mâinile lor, pentru câteva momente aceștia fiind purtați într-o altfel de lume, o lume magică.

E ziua voastră!

Știm că vă doriți ca petrecerea de nuntă să fie perfectă, ca invitații să se simtă fabulos alături de voi. Magicianul Cristian Gună a înțeles acest lucru și totodată a înțeles că elementul central al petrecerii sunteți voi, mirii. Astfel că a construit un act artistic de scenă în jurul vostru. Este o poveste magică care vă are pe voi ca actori principali. Totodată nici invitații nu sunt uitați, pentru că spectacolul de magie este unul interactiv 100%.

Invitații vor fi captivați de ce se întâmplă pe scenă și se așteaptă ca din moment în moment să facă și ei parte din spectacol.  

În cei 8 ani de experiență, Cristian Gună a înțeles exact ce vrea consumatorul de magie, drept urmare a îmbinat toate elementele necesare, în așa fel încât spectacolul sau să fie unul care nu numai să mulțumească pe toată lumea, ci și să transforme un eveniment bun într-unul foarte bun.

Magia este uimitoare privită de la distanță, dar este mult mai impresionant atunci când totul se petrecere chiar sub ochii spectatorilor. În acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitaților, aducând magia chiar în mâinile lor, pentru câteva momente aceștia fiind purtați într-o altfel de lume, o lume magică.

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitaților, se utilizează cele mai obișnuite obiecte, folosite în viață de zi cu zi, cum ar fi: cărți de joc, bani, șervețele, pahare, linguri, sfori, mingiuțe, inele, etc majoritatea împrumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul cărora se realizează apariții, dispariții, levitații, transformări și numere de mentalism. Sub ochii lor se întâmplă lucruri inexplicabile, pe care cu siguranță le vor ține minte mult timp.

Aceste numere de magie sunt special concepute în așa fel încât să bine dispună pe toată lumea și să lase un mare semn de întrebare în mintea fiecărui invitat.

play
Nunta ta va fi magică. Invitații vor discuta mult timp de la eveniment despre ea.

Magician la nuntă?

Spectacol de scenă sau close-up?

Cât durează spectacolul?

Ce înseamnă ”spectacol 100% initeractiv”?

Andreea & Narcis Nuntă, 2016

”Nu mai cautați magician pentru nuntă, Cristian Gună este alegerea ideală. Au trecut două luni de la nunta noastră și invitații încă mai vorbesc despre el și trucurile lui. Cristian Gună a fost magic!”

SATISFACȚIE GARANTATĂ 100%


Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unui cuplu, știm acest lucru. Totodată datorită experienței în domeniu ne permitem să vă spunem că în puțin probabila situație în care nu sunteți mulțumiți de magicianul Cristian Gună, vă veți primi banii înapoi. 

Cristian Gună este un tânăr magician, care practică arta magiei de la o vârstă foarte fragedă. La numai 14 ani și-a descoperit această pasiune. Născut și crescut în București, în vara anului 2015 acesta hotărăște să se mute în Cluj-Napoca pentru a încânta și publicul transilvănean cu micile “miracole”. Magicianul Cristian Gună realizează spectacole de magie 100% interactive.

MAGICIANUL CRISTIAN GUNĂ LA NUNTA TA

Nu mai pierde timpul, verifică disponibilitatea și oferta de preț