Magie + zi de nastere = ♥ | Astazi ne-am distrat in Bistrita

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Apr 24

Salutate prieteni. Va scriu din Bistrita unde tocmai am terminat un super spectacol de magie pentru copii, la ziua de nastere a lui Ian.

A fost o petrecere a carei tematica a fost chiar MAGIA. Pe mesele celor mici erau nelipsite baghetele magice, jobenurile si cartile de joc. Pana si candy bar-ul avea placute care sortau dulciurile pe caregorii magice si chiar si limonada era denumita “licoare magica”. Tot ce lipsea din acel peisaj ,parca desprins dintr-o poveste, era chiar un magician, asadar am inceput spectacolul mult asteptat.

Ian_ziNastere_MagicianulCRistianGuna

Copiii au fost foarte entuziasmati, au ras, au primit puteri magice adevarate si au facut o multime de lucruri sa apara, chiar si iepurasi adevarati cu care cei mici s-au jucat si si-au facut poze.

Finalul a fost unul grandios in care copiii m-au intrebat daca pot face dulciuri sa apara si chiar asta s-a intamplat, o gramada mare de bomboane a aparut ca prin magie.

A fost un eveniment deosebit, in care magia a fost subiectul principal, iar eu m-am simtit foarte bine.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: