Magie si zambet la Zana Zorilor

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Nov 14

Salutare prieteni,
Magicianul pentru copii de la Fantasmagia, Cristian Gună, m-a invitat la spectacolul de magie care a avut loc la Grădinița Zâna Zorilor. Sigur că am acceptat invitația și am mers să văd spectacolul și reacțiile copiilor, iar în următoarele rânduri am să vă spun cum am văzut eu spectacolul.

Copiii stăteau în liniște și erau atenți la ce se întâmplă acolo, iar gălăgia răsuna din clipă-n clipă când râdeau

La fiecare truc toată sala răsuna :„Abra-cadabra! Hocus-Pocus! …” și multe alte cuvinte magice care au transformat grădinița într-o lume de povești pe tot parcursul spectacolului, dar și după, pentru că fiecare dintre copii a plecat acasă cu puteri magice oferite de magician.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că spectacolul este 100% interactiv și copiii au fost implicați în mod direct în tot ce s-a întâmplat pe scenă. Mi-a plăcut că pe tot parcursul spectacolului s-au auzit foarte multe zâmbete de copii. 🙂

„Să mai veniți la noi domnule magician!” 

Hai să vă spun care a fost momentul culminant al spectacolului. Apariția iepurașilor adevărați,  acesta a fost momentul în care tot publicul era pur și simplu impresionat. Toți copilașii au mângâiat iepurașii și i-au smotocit.

Putem să-i smotocim? A fost glasul unei fetițe imediat cum a văzut apariția iepurașilor

Ne place să Împărțim bucurie, v-am mai spus asta, și ne place să aducem culoare și zâmbet la fiecare eveniment, petrecere, spectacol sau oriunde suntem chemați.

Așa arată o clipă magică!

Bucurați-vă de fiecare clipă, pentru că fiecare clipă poate fi magică atâta timp cât zâmbiți. Dar dacă nu vă descurcați cu magia sunați-ne pe noi la 0745 255 066. Sau ne puteți scrie o scrisoare electronică la adresa salut@fantasmagia.ro, iar ca să fiți la curent cu tot ce facem noi vă așteptăm cu un Like pe pagina noastră de facebook.

Vă dorim o zi colorată și un week-end minunat și magic!
Vă salută Clovnul #Copăcel!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] Magicianul de la Fantasmagia le-a oferit copiilor un spectacol de magie pe care copiii cu siguranță nu îl vor uita, au văzut lucruri care dispar, lucruri care apar, au văzut lucruri care levitează, au văzut cum apar iepurașii adevărați și multe alte lucruri interesante… a fost magic! […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: