Magie și gastronomie @ Restaurant ROD

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Mar 06

Salutare!

Dupa cum stiti, luna martie este luna Rod.

In fiecare sambata din martie ne intalnim in restaurantul Rod, unde eu va astept cu “Close-up magic“, iar Chef Horia Simon cu o multime de preparate care te fac garantat sa te lingi pe degete!

Prima sambata deja a trecut si pot sa va spun in mare cam cum a fost. In primul rand, locatia este grozava, foarte cu bun gust aranjata, foarte spatioasa si iti ofera un sentiment de caldura imediat cum ii treci portile.

Clientii prezenti sambata seara au fost foarte deschisi si receptivi la numerele mele de magie, multi dintre ei fiind prezenti deoarece auzisera de eveniment si erau curiosi pentru ca nu mai vazusera un magician in carne si oase pana acum.

O parte din cei prezenti, erau putin derutati nestiind exact ce se intampla, deoarece din cand in cand se auzeau hohote de ras si aplauze din senin. Abia dupa ce am ajuns si la masa lor au inteles exact despre ce e vorba si multi au promis ca vor reveni si sambata viitoare.

O sambata a trecut, mai sunt doar trei, asa ca hai si tu la Rod pentru o experienta pe care sigur nu o vei regreta.

Ne vedem sambata la ROD!

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] Vă scriu după cea de-a doua sâmbătă consecutivă la […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: