Fantasmagia prezintă spectacolul

"Magie și Culoare"


Magie și Culoare este un spectacol colorat, special conceput pentru cei mici care stârnește hotote de râs și umire pe fețele tuturor copiilor indiferent de vârstă.

 • Magie
  Magicianul Cristian Gună a conceput un spectacol special, 100% interactiv,  în care toti copiii vor participa activ și vor primi puteri magice.
 • Disney
  Cele mai iubite personaje ale tuturor timpurilor de la Disney, Mickey si Minnie, vor urca pe scenă in cadrul spectacolului.
 • Iepurași
  Asistentii magicianului, copiii, vor face o multime de lucruri inexplicabile: apariții, dispariții și levitații de obiecte, chiar și apariții de iepurași adevărați.
 • Clown
  Cel mai iubit clown al Clujului, Copăcel, va colora atmosfera spectacolului cu a lui stare de spirit.
Magie și Culoare

Spectacol pentru întreaga familie (3+)

Este un spectacol colorat, plin de magie și momente amuzante. Magie și Culoare este un spectacol special conceput pentru cei mici care stârnește hotote de râs și umire pe fețele tuturor copiilor.

În cadrul spectacolului vă veți întâlni cu cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei: magicianul Cristian Gună, clovnul Copăcel. Ba chiar au venit direct de la Disney, îndrăgitele personaje Minnie și Mikey pentru a vă duce într-o lume cu adevărat magică!

Spectacol durează 60 minute și este unul 100% interactiv în care toți copiii vor participa, în mod direct sau indirect. În acest spectacol colorat magicianul Cristian Gună le va da puteri magice copiilor. Împreună vor face o mulțime de lucruri inexplicabile: apariții, dispariții și levitații de obiecte, chiar și apariții de iepurași adevărați.

Magie și Culoare by Fantasmagia

Magie și Culoare la d-voastră în localitate. Indiferent că organizați un eveniment restrâns sau unul de mari dimensiuni, spectacolul Magie și Culoare by Fantasmagia se adaptează scenei pe care o aveți și vă va colora evenimentul.

Teatru, casă de cultură, aer liber

Spectacol Magie și Culoare este special conceput astfel încât să fie jucat în orice locație: Teatru, Casă de Cultură, Cămin Cultural și chiar în aer liber, singura condiție este să avem o scenă.

Fantasmagia este formată dintr-o echipă tânără entuziastmată de viață care iubim arta și mereu căutăm provocări. Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul divertismentului pe scenă.

 • Suntem organizatorii celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom.
 • Căsuța lui Moș Crăciun, Turda, a prins viață datorită nouă (de la design până la programe artistice)
 • Împreună cu primăria Târnăveni, am organizat Family Day
 • Am performat în cadrul zilelor Clujului (spectacole și artă stradală)

Magicianul Cristian Gună

Cristian Gună este un tânăr magician care practică arta magiei de la o vârstă foarte fragedă. La numai 14 ani și-a descoperit această pasiune. Născut și crescut în București, în vară anului 2015, acesta hotărăște să se mute în Cluj Napoca pentru a încânta și publicul transilvănean cu ”micile lui miracole”.

Clovnul Copăcel

Clovnul Copăcel este unul dintre cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei, cunoscut din parcul Central, de la petreceri, și de la evenimentele unde a fost prezent. Colorat și mereu pus pe șotii, clovnul Copăcel a stârnit întotdeauna zâmbete și s-a împrietenit cu toată lumea.

Satisfacție garantată 100%


Ne dorim ca un parteneriat pe termen lung, ne dorim ca publicul să fie mai mult decât încântat de toate evenimentele la care echipa Fantasmagia participă. Drept urmare ne-am impus ca în eventualitatea puțin probabilă în care, indiferent de motiv, spectacolul nu a fost pe placul dumneavoastră sau a spectatorilor să vă returnăm întreaga sumă de pe contract. Acest spectacol a fost jucat în diferite locații (sală de teatru, operă, casă de cultură, aer liber) având un public din diverse medii (oraș, sat) și de fiecare dată a fost primit extrem de bine.