Magie și Culoare by Fantasmagia @ Casa de Cultură s Studenților – Spectacol caritabil | CERT

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Jun 15
Magie si Culoare la Cinema Marasti

Salutare prieteni dragi. Ce mai faceți? Sper că sunteți bine și că vă bucurați de vremea de afară.

Scriu aceste rânduri pentru a împărtăși o experiență cu voi. Luni, 12 iunie, la “Casa de cultură a studenților – Cluj Napoca”, eu, împreună cu clovnul Copăcel, echipa Fantasmagia și prietenii noștri de la CERT Transilvania ne-am unit forțele pentru a strânge fonduri în cadrul campaniei “Daruieste o șansă la viață” pentru dotarea Secției Clinică Neonatologie ÎI ”Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Mai exact, noi, Fantasmagia am oferit spectacolul “Magie și culoare”, cei de la CERT Transilvania s-au ocupat de organizare și promovare, iar toți banii strânși au fost donați cauzei noastre.

La ora începerii spectacolului, în sală au fost prezenți aproximativ 250 de spectatori, așadar la ora programată am început spectacolul, iar pe parcurs au mai venit și cei care au întârziat.

Atmosfera din timpul spectacolului a fost una foarte primitoare și călduroasă, lucru care se deduce de la sine având în vedere că în sală erau veniți oameni cu suflet mare, care probabil indiferent de piesa care s-ar fi jucat pe scenă, ar fi venit doar ca să doneze pentru cei mai puțin norocoși.

Spectacolul nostru i-a distrat copios pe cei din sală, clovnul Copăcel cu jongleriile și glumele lui i-a ținut pe cei mici cu zâmbetul pe bune, iar eu, cu numerele mele de magie am adus și un pic de uimire pe fețele lor. La final, eu împreună cu Copăcel le-am făcut să apară, tocmai de la Disney, pe Mickey și Minnie, toți copiii au urcat pe scenă să își facă o poză cu ei, iar totul s-a terminat cu o ploaie de confetti și cu copiii dansând și țopăind pe scenă.

A fost o experiență grozavă, vreau să le mulțumesc celor de la CERT Transilvania pentru inițiativa minunată, și sper că acțiunea lor să fie un exemplu pentru oricine, pentru că bucuria de a face un bine cuiva neajutorat, aduce un sentiment greu de descris în cuvinte, iar dacă fiecare am face câte puțin, puținul fiecăruia pus la un loc, se face mult și poate salva multe vieți.

Fondurile obținute prin această campanie vor fi folosite în totalitate de Asociația CERT-Transilvania pentru achizitionarea celor patru echipamente medicale și astfel, sprijinul dumneavoastră se va transforma în sanse la viață pentru copiii noștri.

Alăturați-vă campaniei derulate de Asociația CERT – Transilvania și împreună vom demonstra că orice gest făcut acum poate avea efect pe termen lung, prin vieți de copii salvate.

Implică-te și tu! Dăruieste o șansă la viață!

Donații și sponsorizări pot fi făcute în contul:
Asociația CERT Transilvania
RO52BTRLRONCRT0010928002 – Banca Transilvania

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: